Kjøkkentrender for 2024

Nytt år og nye trender er på radaren! Flere velger å gjøre både store og små endringer for å freshe opp hjemmet. Kanskje er det kjøkkenet som står for tur denne gangen? Vel, fortvil ikke. Her kommer årets kjøkkentrender, som kanskje kan gi deg litt inspirasjon før du setter i gang.

Farger får en varm velkomst
Nå ønsker vi fargene velkommen tilbake i hjemmet! I år er det blant annet de beroligende grønne fargene og myke beige toner som tar kjøkkenet, men også hele hjemmet med storm. I likhet med årets fargetrender, så er blått også en av de dominerende fargene på kjøkkeninnredningen. Blå gir et elegant og sofistikert preg, mens grønn tilfører friskhet og harmoni. Detaljer på kjøkkenet peker mot kobber og kull, og vil ta en større del av kjøkkenlandskapet i 2024.

Back to the basic med naturmaterialer
Naturmaterialer er også noe som er på vei inn igjen, og er noe man har sett komme tilbake med blant annet møbler i naturmaterialer og spilevegger. Nå gjør det også sin ankomst på kjøkkenet og du har muligheten til å gjøre kjøkkenet ditt om til en oase av naturlige materialer. Oppdag hvordan du kan integrere disse materialene og fargene i din egen kjøkkeninnredning for å skape et naturlig rom.

Nye trender for benkeplater
For 2024 er det benkeplater med ulike mønstre som gjelder. Benkeplatene kan gjerne følge kjøkkenøyen helt ned til gulvet, eller brukes til å dekke under skap istedenfor fliser. Store mønstre og teksturer på benkeplatene bringer naturen inn i kjøkkenet og skaper et statement-piece som er både unikt og ekte. 

Lys opp skap og skuffer
I 2024 lyser vi opp kjøkkenet vårt og viser frem våre eiendeler med belysning inne i skap og skuffer! God kjøkkenbelysning har lenge vært en viktig del av et moderne kjøkken, og i 2024 tar vi det et steg videre med blant annet integrerte lys i kjøkkenskap og skuffer. Med smart belysning finner du raskt det du trenger, samtidig som du kan vise frem dine favoritt glass eller servise i vitrineskapene. Gjør kjøkkenet ditt til et funksjonelt og elegant samlingspunkt!

Smart teknologi
Flere og flere vil ta i bruk smarte løsninger som gjør livet enklere og mer effektivt. Nå kan man bruke smart teknologi som kan forbedre kjøkkenopplevelsen. Smarte apparater, berøringskontroller og integrerte systemer for hjemmeautomatisering blir stadig mer tilgjengelig. Dette gjør matlaging og styring av kjøkkenet mer effektivt og brukervennlig.