Eik-gutt med lokal forankring og fokus på god rådgivning

Eik-gutten Bjørnar Leirdal (44) har 16 års erfaring fra meglerbransjen, og strekker seg langt for sine kunder.

Hvordan ser boligmarkedet ut hos dere? I dag – og fremover de neste 3 månedene?
I likhet med resten av landet, har vi blitt berørt av Koronapandemien, uten at dette har påvirket prisene. På grunn av litt færre objekter ute på markedet og flere boligkjøpere, har dette bidratt til å gi en prisøkning i regionen. Nullrente gjør at folk er i kjøpsmodus, og jeg tror vi kommer til å oppleve et sunt og godt boligmarked i god tid fremover.

Hva er deres styrke som meglerkontor?
Vårt kontor legger stor vekt på lokalkunnskap og erfaring. Vi er flinke til å utnytte hverandres styrker og jobber hardt for at vi skal levere høy kvalitet i alle ledd i prosessen, slik at våre kunder er trygge på at de blir ivaretatt.

Hva selger dere mest av?
Det går nok mest av eneboliger og leiligheter hos oss. Her hos oss Bakke Sørvik & Partners har vi en god standing når det kommer til enebolig i Tønsberg-regionen, samt sentrumsnære leiligheter. Vi selger også en del boliger og hytter på Tjøme.

Hva er dine beste meglertips?
Les deg opp på området du ønsker å kjøpe i. Skaff deg finansieringsbevis før du går på visning, og ønsker du eiendommen du kikker på, så by. Ikke vent på alle andre.

Hva er din(e) styrke som eiendomsmegler?
Som lokal Tønsberggutt oppvokst på Eik, kjenner jeg området og markedet svært godt. Kundene oppfatter meg som pliktoppfyllende og har stor tillitt til meg. Jeg strekker meg veldig langt for å være så tilgjengelig som mulig for mine kunder. God rådgivning er viktig både for kjøper og selger, og dette er min styrke som jeg fokuserer på hver eneste dag.

Hvorfor valgte du å bli eiendomsmegler?
Alltid interessert meg for faget. Før jeg begynte å studere satt jeg ofte og leste boligannonser og analyser av markedet, så det var enkelt å ta steget videre til å jobbe med dette på fulltid.

Hva er det mest spennende oppdraget du har hatt så langt i din meglerkarriere?
Jeg solgte i sin tid en bolig ved sjøen på Husøystrand. Det var et meget slitent hus, men den hadde allikevel en høy prisklasse. Til tross for dette, kom det mellom 40-50 på visning. Det ble en lang og hyggelig visning.

Kom gjerne innom for en prat, enten du er på jakt etter en ny bolig eller du skal selge.