Hytte ved sjøen?

Nordmenn elsker å bruke fritiden sin ved sjøen eller på fjellet, og mange av oss har derfor et sterkt ønske om et «hjem nummer 2». Mange har lyst på en hytte ved sjøen, og det finnes hytter i alle størrelser og prisklasser. Det ikke er mange som har bedre kjennskap til det lokale markedet enn oss.

I dag finnes det over 435 000 fritidsboliger i Norge. I fjor la Prognosesenteret ut tall som fortalte at om lag 30 000 norske husholdninger vurderte å kjøpe hytte ved sjøen.
– Vi opplever at mange kan tenke seg en hytte nær sjøen, sier Elisabeth Bakke, daglig leder i Bakke Sørvik & Partners. – Selv om norske somre kan «variere i kvalitet», er det ingenting som slår en norsk sommer i skjærgården når været slår skikkelig til, sier hun.

Vi velger norgesferie i år
Det er ikke bare boligmarkedet i Norge som har vært påvirket av koronasituasjonen, våre reisevaner kommer til å være noe endret i år. Mange velger nok en norgesferie på grunn av korona.
– Det er flere som vurderer å ta hele ferien i sitt nærmeste ferieland, og da er det ikke dumt å se etter en permanent løsning som en hytte ved sjøen, tror Bakke. – Man vil heller sette seg i bilen og kjøre et par timer til bølgeskvulp, skjærgård og stillhet – fremfor fly, sikkerhetskontroller, kø-kaos og lang reisevei.

Å investere i en hytte ved sjøen er ikke bare en investering i å ha et idyllisk sted å feriere med venner og familie. Dersom du av ulike grunner ikke kan benytte hytta i perioder i løpet av sommeren, er det stor etterspørsel etter å få leie sjøhytter, spesielt i områder som Tjøme og Nøtterøy. – Det en kjent sak at skal man ha hytte, må den også brukes, og om man har anledning til å leie ut, er dette en fin måte å tjene litt penger på, sier Bakke.

Lokal kunnskap og erfaring
Bakke Sørvik & Partners har flere års erfaring og meget god lokalkunnskap i både Tønsberg, Færder og områdene rundt . I tillegg har de har mange fornøyde kunder, som i sin tur gir varme anbefalinger til venner og bekjente etter at de har solgt hytta si. – De siste årene har vi hatt ansvaret for en rekke hytter og fritidseiendommer i vårt område, og tror det er vårt lokale engasjement og kunnskap som har gjort at våre kunder føler at de har gjort et klokt valg, avslutter Elisabeth Bakke.

Vurderer du å selge eller kjøpe fritidseiendom, kontakt oss på post@bs-partners.no / Tlf: 333 11 333